תעודת סיום מכינה

הציונים בתעודת סיום מכינה אינם משוקללים, מדובר בציונים ללא בונוסים .

המכינה אינה יכולה ואינה מורשה לשקלל את ציוניה.

הציונים המופיעים בתעודה הם ציונים סופיים, כפי שהושגו במהלך שנת הלימודים במכינה, עפ"י דרישות הקורסים בריכוזים השונים כפי שהופיעו בסילבוס הקורסים.

תעודת סיום המכינה תוענק לתלמידים שיעמדו במילוי חובותיהם כמפורט להלן:

א. קבלת ציון עובר בכל המקצועות. חובה לסיים אנגלית ברמה C ומעלה, בכדי להיות זכאי לתעודת בוגר מכינה.

ב. הגשת עבודות ותרגילים.

ג. נוכחות בשיעורים.

ד. תשלום מלוא שכר הלימוד.

ה. אישור מהספרייה שכל הספרים הוחזרו.

ו. סיום הליכי המשמעת (במקרה שקיימת תביעה).

תעודת הסיום של המכינה מחליפה את תעודת הבגרות בהרשמה לכל החוגים באוניברסיטת חיפה!

התעודה תשלח אל התלמיד באמצעות הדואר כחודש ימים לאחר סיום בחינות מועדי ב'.

חשוב לעדכן את מזכירות התלמידים על כל שינוי בכתובת.

תנאי סיום לימודי האנגלית במכינה:

שימו לב! – משנה"ל תשע"ח לא תהיה יותר בחינת פטור מרמה C. תלמיד שלא יסיים בהצלחה רמה C, יוכל ללמוד בקיץ את קורס אנגלית רמה C. עלות הקורס תעודכן לקראת הקיץ.

חובת אנגלית במכינה האוניברסיטאית

תעודת סיום מכינה ניתנת רק לתלמידים שסיימו אנגלית ברמהומעלה (4 יח"ל).

תלמידים שהתקבלו למכינה ברמות אנגלית מתחת לרמה C (4 יח"ל) ילמדו במכינה באופן הבא:

סמסטר א' רמה A (2 יח"ל), המסיימים רמה A (2 יח"ל) בהצלחה ילמדו בסמסטר ב' רמה B (3 יח"ל)

מסיימי רמה B (3 יח"ל) בהצלחה, ילמדו בקיץ קורס רמה C (4 יח"ל), בתשלום נוסף (הקורס אינו כלול בשכ"ל של המכינה האונ')

סטודנטים שלא יסיימו בהצלחה רמה C (4 יח"ל), לא יקבלו תעודת סיום (בוגר) מכינה.

כתיבת תגובה