הנדון: מימון אבחון לקויות למידה במכינות קדם אקדמיות – תשפ"ד

האגף והקרן לחיילים משוחררים מעניקים הטבה של מימון אבחון לקויות למידה לחיילים משוחררים הלומדים במכינות הקדם אקדמיות, במטרה לאפשר לתלמידי המכינה הזכאים לקבל הקלות בתקופת הלימודים במכינה ובייחוד במבחנים ובכך להגדיל את סיכוייהם לסיים את המכינה בהצלחה.

זכאים:

1. כל תלמיד במכינה קדם – אקדמאית שמקבל מימון כלשהו מהאגף והקרן לחיילים משוחררים (שכר לימוד ו/ או דמי קיום) זכאי להחזר עבור אבחון לקויות למידה עד סכום כולל של 1700 ₪ בלבד.

כל זאת במסגרת תקופת לימודיו במכינה ושטרם חלפו 5 שנים מיום שחרורו מצה"ל ( 10 שנים לחיילים בודדים ומשרתי מילואים פעילים).

1. מועד תחילת האבחון: אנו מאפשרים לבצע את האבחון עד 60 יום טרם תחילת הלימודים במכינה. הבקשה להחזר תוגש לאגף והקרן רק לאחר תחילת הלימודים במכינה בפועל.

אופן הגשת הבקשה :

לאחר ביצוע האבחון יש לשלוח את הקבלה בצרוף האבחון למייל :  Vmessia1@univ.haifa.ac.il

קבלת תשובה לאחר בדיקת המסמכים ואישור סופי מהקרן להכוונת חיילים משוחררים.